menu

Welkom bij OBS Schuilingsoord

De basisschoolperiode is een bijzondere tijd in een mensenleven. Wie herinnert zich niet de eerste schooldag? En ook de laatste is vaak een bijzondere omdat op het Voortgezet Onderwijs een nieuwe levensfase begint. Tussen de eerste en de laatste dag zitten ongeveer 8 schooljaren. Deze jaren zijn van belang voor elk kind. Je leert lezen, rekenen, werkstukken maken. Maar je leert ook de hoofdsteden van Europa, gedichten schrijven, toneelspelen en genieten van muziek. En dat niet alleen: je leert ook vriendschappen sluiten en goed met elkaar omgaan. Er is niets fijner dan terug kunnen kijken op een gelukkige, onbezorgde basisschooltijd.

 

Op OBS Schuilingsoord is ieder kind uniek. Onze visie is gericht op de totale ontwikkeling van het kind, zowel op het gebied van kennis en vaardigheden als de persoonlijkheidsontwikkeling.

 

Wij hopen ook dat u nieuwsgierig bent geworden naar hoe wij al de woorden op de website waar maken in de praktijk. Daarom nodigen wij u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen in de groepen en een gesprek met ons aan te gaan.

 

Uitgebreide informatie treft u aan in onze schoolgids.

 

Praktische zaken, zoals schooltijden, groepsbezetting, ouderbijdrage enz. kunt u vinden in onze informatiekalender.

 

Wilt u nog nadere informatie of een keer op onze school komen kijken, maak dan een afspraak.

 

Namens het team van obs Schuilingsoord,

 

Hans Westerhof

Laatste nieuws

Nieuwsbrief 13

Nieuwsbrief 12

Nieuwsbrief 11

Nieuwsbrief 10

Activiteiten in de maand mei 2018
28-mei:
Nieuwsbrief mee
29-mei:
Schoolreis gr 1/2
30-mei:
Basketbaltoernooi gr 7/8 (middag)
Kids links